17 diciembre 2007

Aclaración y rectificación pública

El pasado 9 de agosto publicábamos en la web "El Ayuntamiento se aprovecha del verano".

En dicha entrada criticábamos que el Ayuntamiento aprovechase el verano para someter a información pública la instalación de dos antenas y que podía seguir alguna intencionalidad oculta. Asimismo, también indicábamos que dicha medida era completamente legal: la publicación la realiza el BOB y no el Ayuntamiento y, además, agosto sigue siendo hábil para los trámites administrativos.

Quizás este comentario de la intencionalidad pueda molestar a personas y técnicos que están tratando de que se cumpla la legalidad en la instalación de antenas de telefonía móvil. Rectificamos, por tanto, y negamos dicha posibilidad de intencionalidad.

Del resto de informaciones, no nos podemos responsabilizar, dado que no somos los autores de las mismas. Y, desde aquí, queremos aclarar que ni hemos llamado a los medios ni hemos emitido nota de prensa alguna acerca de esta noticia.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

¿Ahora os quejais de que os saquen en los medios y os de voz?. Durante todo este tiempo no parecía que os molestara tener ese altavoz.

Anónimo dijo...

No entiendo muy bien porqué os disculpáis ¿?

¿os han obligado directa o indirectamente?

¿Hay antenas ilegales?

Anónimo dijo...

en Mataró sucede lo mismo aprovechan fiestas para que la gente realice alegaciones, en fiestas de Navidad ¿qué os parece?
----> Innovació i Promoció de Ciutat. Sol·licitud de llicència a instància de FRANCE TELECOM ESPAÑA SA per a l'exercici d'ESTACIO BASE DE TELEFONIA MOBIL TIPUS MICROCEL.LA

http://www.mataro.cat/document.php?id=11437&mid=286&nid=8012

Anuncis oficials
20/12/07

Innovació i Promoció de Ciutat. Sol·licitud de llicència a instància de FRANCE TELECOM ESPAÑA SA per a l'exercici d'ESTACIO BASE DE TELEFONIA MOBIL TIPUS MICROCEL.LA





ANUNCI


En compliment del que disposa el Reglament d'Activitats de Mataró, es sotmet a informació pública l'expedient número 20070800 YLG que es tramita a instància de FRANCE TELECOM ESPAÑA SA , per a la concessió de llicència municipal ANNEX III d'obertura per a l'exercici de l'activitat de ESTACIO BASE DE TELEFONIA MOBIL TIPUS MICROCEL.LA, situada al carrer LA RIERA, 68 d'aquesta ciutat, perquè qualsevol persona que es consideri afectada pugui formular les al·legacions i observacions i presentar els documents que estimi pertinents.


L'expedient es pot consultar a les oficines municipals (c/ Pablo Iglesias, 63, 2n pis) tots els dies laborables, entre les 9 i les 14 hores, durant el termini d'informació pública que serà de DEU DIES, a comptar a partir del següent a la inserció d'aquest anunci al tauler d'edictes de l'Ajuntament, i finalitzarà el dia 5 de gener de 2008.


Les al·legacions i els suggeriments, si s'escau, han de presentar-se en el Registre General d'aquest Ajuntament, dintre del termini esmentat, personalment, per correu administratiu certificat o a través de qualsevol dels mitjans hàbils que estableix l'art. 38,4 de la Llei 30/92, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.




Mataró, 21 de desembre de 2007



La consellera delegada d'Innovació i Promoció de Ciutat






Alícia Romero Llano